Sorteig d’una sessió lifestyle!

Ja coneixeu a la família que hi ha darrere de Come y Sonríe del post anterior, però avui us porto una proposta: sortegem conjuntament una sessió de fotos xula-xulíssima entre les persones que s’animin a provar el servei.

D’acord, tiro enrere, poc a poc: què és això de Come y Sonríe? Un servei de repartiment d’aliments a domicili que es basa en el menú escolar dels teus fills. Està pensat per elaborar un menú equilibrat per a tota la família (pares inclosos!) de manera que els petits no repeteixin res del que han menjat al migdia a l’escola. Un cop per setmana, et duen els aliments frescos i perfectament envasats perquè només hagis d’obrir la nevera, cuinar-los i gaudir-los.

Com us podeu apuntar la sorteig d’una sessió fotogràfica a domicili amb mi? Si us animeu a provar el servei, us agrada i els presenteu a 2 amics/amigues de part vostra (no cal que comprin), us afegirem automàticament a la llista de participants. Teniu temps fins el 15 de maig, així que no ho deixeu passar… Tingueu en compte que de moment els repartiments només arriben a Sant Cugat del Vallès, però tenen previst ampliar-los d’aquí poc temps a Barcelona, de manera que us podeu posar a la llista d’espera.

La meva única condició és que la família guanyadora haurà de deixar-me fotografiar la cuina en ple xafarranxo de combat (val, d’acord, això no fa falta) ;-)

léelo en español »
Conocisteis a la familia que está detrás de Come y Sonríe en el post anterior, pero hoy os traigo una propuesta: sorteamos conjuntamente una sesión de fotos xula-xulísima entre las personas que se animen a probar su servicio.

Vale, rebobino, poco a poco: ¿qué es esto de Come y Sonríe? Un servicio de comida a domicilio basado en el menú escolar de tus hijos. Está pensado para elaborar un menú equilibrado para toda la familia (¡padres incluidos!) de modo que los pequeños no repitan nada de lo que han comido al mediodía en el cole. Una vez a la semana, te traen los alimentos frescos y perfectamente envasados para que solo tengas que abrir la nevera, cocinarlos y disfrutarlos.

¿Cómo podéis apuntaros al sorteo de una sesión fotográfica a domicilio conmigo? Si os animáis a probar el servicio, os gusta y les presentáis a 2 amig@s de vuestra parte (no es necesario que compren), os añadiremos automáticamente a la lista de participantes. Tenéis tiempo hasta el 15 de mayo, ¡así que no lo dejéis! Tened en cuenta que de momento los repartos solo llegan a Sant Cugat del Vallès, pero tienen previsto ampliarlos en breve a Barcelona, así que podéis poneros en lista de espera.

Mi única condición es que la familia ganadora tendrá que dejar que fotografíemos su cocina en plena faena (bueno, vale, eso no hace falta) ;-)

No publicaré el teu e-mail, no pateixis. Camps obligatoris *

*

*