Preus

Si has arribat fins aquí deu ser perquè t’interessa saber què costa una sessió xulo-xulo.

Ens hi estarem unes dues hores aproximadament, sense presses ni necessitat de mirar el rellotge, i deixarem que el temps corri i que passin coses. Tant si simplement esmorzeu com si heu decidit cuinar un pastís aquell dia, com si teniu pensat pintar un mural gegant o voleu ordenar l’armari de la roba, jo seré allà. I dispararé moltes fotos.

Els preus d’una sessió són a partir de 500 euros.

Al cap d’uns deu dies rebreu unes 100 fotografies. Es lliuren totes en versió digital i a alta resolució perquè pugueu fer-ne el que vulgueu: per exemple, ampliar les que més us agradin. De tota manera, per no perdre el fil narratiu implícit en les imatges, jo us recomanaria fer-ne un àlbum o un llibre. El podeu fer pel vostre compte o, si ho preferiu, me n’encarrego jo. Els àlbums que ofereixo són de paper fotogràfic i tapa rígida, amb un preu a partir de 150 euros.

No tinc cotxe, ni moto, ni bicicleta, ni patinet, però m’encanta viatjar. Així que, si no viviu dins de l’àrea metropolitana de Barcelona, haurem de trobar una manera d’arribar fins a vosaltres. Parlem-ne!