Microrelat d’una eco 4D a domicili

Imagineu-vos que us diuen que us porten l’hospital a casa perquè pugueu veure quina cara fa el vostre nadó. La Paula estava exultant quan va saber que havia guanyat el sorteig d’una ecografia 4D a domicili, tenia moltes ganes que els seus dos nens puguessin veure la seva germana encara dins la panxa de la mare. És clar que no tot surt com un vol, i a l’hora de la veritat en Joaquim (el petit) dormia la migdiada. Però sí que hi havia l’àvia, el pare de les criatures i l’Ernest, el gran. Tot un esdeveniment que, com qui va al cinema, es va preparar amb penombra (persianes avall) i el silenci característic de les grans ocasions.

Espero poder ser allí, a primera fila, quan la petita Victòria es decideixi a sortir d’aquesta panxa. És un dels meus propòsits de l’any.

léelo en español »
Imaginad que os dicen que os traen el hospital a casa para que podáis ver la cara de vuestro bebé. Paula estaba exultante cuando supo que había ganado el sorteo de una ecografía 4D a domicilio, tenía muchas ganas de que sus dos niños viesen a su hermanita todavía en la barriga. Pero ya se sabe que las cosas no siempre salen como a uno le gustaría, y a la hora de la verdad, Joaquim (el pequeño) dormía la siesta. Aunque sí estaban presentes la abuela, el padre de las criaturas y Ernest, el mayor. Todo un acontecimiento que, como quien se va al cine, se preparó con penumbra (persianas bajadas) y el silencio característico de las grandes ocasiones.
Espero poder estar allí, en primera fila, cuando la pequeña Victòria se decida a salir de la barrigota. Es uno de mis propósitos del año.

xulo-xulo-foto-familia-barcelona-ecografia (9)

xulo-xulo-foto-familia-barcelona-ecografia (8)

xulo-xulo-foto-familia-barcelona-ecografia (7)

xulo-xulo-foto-familia-barcelona-ecografia (6)

xulo-xulo-foto-familia-barcelona-ecografia (5)

xulo-xulo-foto-familia-barcelona-ecografia (4)

xulo-xulo-foto-familia-barcelona-ecografia (3)

xulo-xulo-foto-familia-barcelona-ecografia (2)

xulo-xulo-foto-familia-barcelona-ecografia (1)

Leo - Ya queda menos! :)

Paula - És genial poder compartir-ho amb tu! Moltes moltes gràcies!!! Muacks!

No publicaré el teu e-mail, no pateixis. Camps obligatoris *

*

*