La família Saleh Carrasco

Què us podria explicar de la Noor? Que té nom de reina i que somriu sense parar. Que també li agrada fer ganyotes. Que a casa seva se senten molts idiomes. Però m’haureu de deixar que us parli dels seus pares, perquè no m’havien rebut mai amb un pastís fet per a mi. I encara menys amb regals d’aniversari!! Ha estat una d’aquelles vegades en què realment m’han fet sentir com a casa. Diuen que el caràcter àrab és així, obert i molt acollidor. Jo no sé si serà per això, però la veritat és que, a mesura que passava l’estona, sentia que no només estava fent fotos. No només posava l’ull en un lloc aliè. Em vaig veure a mi mateixa mantenint converses sobre tot tipus de temes, i vaig acabar sortint per la porta més energètica del que havia entrat (i amb la panxa plena de pastís i cafè). Gratitud és la paraula. Gràcies, Miriam i Osama!

léelo en español »
¿Qué os puedo contar de Noor? Que tiene nombre de reina y que sonríe sin parar. Que también le gusta hacer muecas. Que en su casa se pueden escuchar muchos idiomas. Pero me tendréis que dejar que os hable de sus padres, porque nunca me habían recibido con un pastel hecho para mí. ¡Y menos aún con regalos de cumpleaños! Fue una de esas veces en las que me han hecho sentir realmente como en casa. Dicen que el carácter arábe es así, abierto y muy acogedor. No sé si será por eso, pero lo cierto es que, a medida que pasaba el rato, sentía que no solo estaba haciendo fotos. No solo ponía el ojo en un lugar ajeno. Me vi a mí misma manteniendo conversaciones sobre todo tipo de temas, y terminé saliendo por la puerta más energética de lo que entré (y con pastel y café en el buche). Gratitud es la palabra. ¡Gracias, Miriam y Osama!


Miriam Carrasco - Marhaba! Hola Victòria!

Mil gràcies per aquest meravellós reportatge… Ho vam passar genial, vas fer-ho tot tan fàcil! I ets una persona genial. Les fotos són increíbles i la selecció de fotografies perfecta! Recomanem la experiència a tothom, sense cap dubte.

Una abraçada molt forta i un petonàs molt gran!

Shokrn ktir! (Moltes gràcies!)

Noor&Osama&Miriam,
família Saleh Carrasco.

Ana Paula Quesada - Olá,
Sou brasileira, tenho parentes em Barcelona que me apresentaram o seu site e adorei o seu trabalho. Muito !

É o tipo de fotografia que eu também quero fazer.
Simples, real, natural, verdadeira ! Parabéns !!!
Terei você como referência ao meu trabalho !

Sucesso e felicidades.
Ana.

No publicaré el teu e-mail, no pateixis. Camps obligatoris *

*

*