La familia P.C.

Això de ser família nombrosa té un punt de bogeria específic que m’encanta.

Quan vaig arribar em vaig trobar a dos menuts mirant-me de reüll des de l’iPad, però mitja hora més tard els tenia a tots fents bots, cabrioles i salts per la casa, talment com una colla de saltimbanquis. Amb la meva panxa particular (ehem) jo ja no em puc moure tant com abans, però tot i així també vaig acabar per terra més d’un cop. I la recompensa: un aperitiu d’aquells per posar-s’hi les botes.

Vull més famílies així! ;-)

léelo en español »
Lo de ser familia numerosa tiene un punto de locura específica que me encanta.

Cuando llegué, me encontré con dos pequeñajos mirándome de reojo desde el iPad, pero media hora más tarde los tenía a todos dando saltos, volteretas y tumbos por la casa, como una banda de saltimbanquis. Con mi barriga particular (ejem) ya no tengo la misma movilidad de antes, pero incluso con ella también terminé por los suelos más de una vez. Y la recompensa: un aperitivo para ponerse las botas. ¡Quiero más familias así!

No publicaré el teu e-mail, no pateixis. Camps obligatoris *

*

*